Inscripcions

Per formalitzar la vostra inscripció i apuntar-vos a les activitats i tallers que us interessen feu clic a l’enllaç següent:

https://goo.gl/forms/odfiJp0YwedomQpS2

 

 

Per qualsevol dubte us podeu adreçar al correu electrònic:
taulacomunitariadelcoll@gmail.com

 

*  IMPORTANT: Les inscripcions s’hauran de formalitzar 5 minuts abans de l’inici de cada activitat a l’entrada del Centre Cívic El Coll-La Bruguera, situat al carrer de l’Aldea, 15, baixos. Telèfon: 932562877

* Les activitats marcades amb un asterisc (*) compten amb límit d’assistència. És per això que, en el cas que t’apuntis i no quedin places (i només en aquest cas), l’organització t’enviarà un correu electrònic i passaràs a formar part de la llista d’espera per si es donen cancel·lacions.

* Si decideixes inscriure’t en alguna activitat significa que estàs d’acord amb la llei de protecció de dades.

Llei de protecció de dades
De conformitat amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 i la Llei Orgànica, l’informem que les seves dades personals s’incorporaran al fitxer de l’Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar el servei o la informació que ens sol·licita i per remetre-li informació sobre les activitats de la 2ª Jornada d’Educació del Coll. Les seves dades no seran cedides a tercers. Vostè consent expressament en el tractament de les seves dades per la finalitat indicada. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl Sant Jaume 2, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de Dret LOPD.

Anuncis