Inscripcions

 

*  IMPORTANT: Les inscripcions s’hauran de formalitzar 5 minuts abans de l’inici de cada activitat a l’entrada del Centre Cívic El Coll-La Bruguera, situat al carrer de l’Aldea, 15, baixos. Telèfon: 932562877

* Algunes de les sessions tenen límit de gent. L’organització enviarà un mail confirmant la participació als assistents però només a aquelles persones que s’apuntin a les activitats que compten amb límit de gent.

* Si decideixes inscriure’t en alguna activitat significa que estàs d’acord amb la llei de protecció de dades.

Llei de protecció de dades
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades personals s’incorporaran al fitxer de l’Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar el servei o la informació que ens sol·licites i per remetre’t informació sobre les activitats la 1ª Jornada d’educació del Coll. Les seves dades no seran cedides a tercers. Vostè consent expressament en el tractament de les seves dades per la finalitat indicada. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl Sant Jaume 2, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de Dret LOPD.

Anuncis